logo
 
 







Su Serpantinli Hava Perdeleri

Su serpantinli hava perdeleri, ortam havası ile çalışabildiği gibi içerisinde dolaşan su sayesinde ısıtma yapabilen hava perdeleridir.

Su serpantinli hava perdeleri, ısıtma kazanı veya kombi sistemine bağlanabilirler. Bu sayede içerisinde dolaşan suyun sıcaklığına bağlı olarak ısıtma yapabilirler.

Hava Perdesi Nedir?

Hava perdeleri, hava konforunuzun korunması amacı ile kapalı ortamlarda hava giriş çıkışını kontrol altına alan, havanızı ısıtan, toz, partikül, kirli hava ve sinek gibi istenmeyen etkenleri sizden uzaklaştıran, ısınmış veya soğumuş havanızın dışarıya çıkmasını önleyen, kapınız sürekli açık olmasına rağmen size görünmeyen kapı hizmeti veren cihazlardır.

Isıtıcısız Hava Perdeleri

Isıtıcısız hava perdeleri, ortam havası ile çalışan, ısıtma yapamayan hava perdeleridir.

Hava Perdesi Nedir?

Hava perdeleri, hava konforunuzun korunması amacı ile kapalı ortamlarda hava giriş çıkışını kontrol altına alan, havanızı ısıtan, toz, partikül, kirli hava ve sinek gibi istenmeyen etkenleri sizden uzaklaştıran, ısınmış veya soğumuş havanızın dışarıya çıkmasını önleyen, kapınız sürekli açık olmasına rağmen size görünmeyen kapı hizmeti veren cihazlardır.

 

Havuz Tipi Nem Alıcılar

Alp havuz kliması ve nem alma santralleri, kapalı yüzme havuzlarında oluşan aşırı nemi gidermek ve optimum konforu temin etmek için tasarlanmış klima santralleridir. Nem alma santrallerimizde soğutma grubu, nem alma grubu, havalandırma grubu ve kontrol panosu paket olarak imal edilmektedir.

Nem alma santrallerimizin hücre yapısında, ALPKS tipi klima santrallerimizde olduğu gibi, özel çekilmiş alüminyum profiller ve çift cidarlı 45-50 mm kalınlıkta paneller kullanılmaktadır. Panellerin dış yüzeyleri PVC kaplı galvaniz sacdan, iç yüzeyleri ise sıcak daldırma galvanizli sacdan imal edilmektedir. Paneller ile profiller arasına neopren sızdırmazlık contaları konularak kendinden diş açan özel vidalarla bağlanmaktadırlar.

Nem alma santrallerimizde, ısıtıcı ve soğutucu bataryalar,  vantilatör, aspiratör, damla tutucular, filtreler, menteşeli ve kilitli kapılar, gözetleme camları standart olarak bulunmaktadır.

Hepa Ve Ulpa Filtreler

Hepa ve Ulpa Filtreler

Partikül Tutucu Filtreler
PHF · Panel Hepa Filtreler


Kullanım amacı : Son kademe yüksek etkili partikül tutucu filtre olarak kullanılır.

Özellikleri : EN 1822 standartlarına göre yapılan test sonuçları ürünle birlikte kullanıcıya   sunulur.

Kullanım alanı : Hassas filtrasyon gerektiren hastane, laboratuar, ilaç fabrikaları, temiz odalar,   endüstriyel tesisler v.b  yerlerde kullanılır.

Üretim  şekli : Mikro cam elyaf kağıdının mini pile teknolojisi ile katlanarak  çerçeve kenarları    poliüretan esaslı yapıştırıcı ile kapatılan MDF veya alüminyum kasa içerisine yerleştirilerek üretilir.

Verimlilik Sınıfı : H10 (EU10) - H13 (EU13) - H14(EU14) - U15(EU15)
PHF / A : Alüminyum çerçeveli  PHF / M : MDF çerçeveli

Filtre Seçimi

Hepa ve ulpa filtre nedir?

Hepa’nın açılımı High Efficiency Particulate Arresting’dir. Yüksek Alp Filtreetkinlikte partikül yakalayıcı    anlamına gelir. Hepa filtreler, 0,3 mikrona kadar partikülleri %85 ve üzeri oranlarda havadan arındırabilen filtrelerdir. Hepa filtrelerden daha hassas ve %99,999 oranına sahip olan filtrelere ise ULPA filtre denir. Hepa ve ulpa filtreler bakım gerektirmeyen, özel liflerden oluşan ve kağıda benzer bir yapıya sahiptir. Bu filtrelerin belirli bir zaman dilimi içerisinde yenisi ile değiştirilmesi gerekir. Hepa ve ulpa filtrelerin kullanıldığı ortam havası kirliliğine, kullanım sıklığına ve basınç kaybına bağlı olarak 6-12 ayda bir değiştirilmesi önerilir. Günümüzde ameliyathanelerde, hastahanelerde ve temiz oda uygulamalarında filtreleme performansı, güvenilirliği ve bakım gerektirmeyen yapısından dolayı hepa ve ulpa filtreler kullanılmaktadır. Hepa ve ulpa filtrelerin MDF, plastik veya metal çerçeveli modelleri mevcuttur.

Menfez Kutuları

Galvaniz sacdan izoleli veya izolesiz olarak imal edilir.Hava girişi üstten veya yandan olabilir. Havalandırma sistemlerinde havanın, difüzör veya menfezlerle homojen yönlendirilmesi için kullanılır. Genellikle asma tavan uygulamalarında kullanılır. Hava ayarı için plenum boxa perforje sacdan klape takılabilir veya hava ayar damperi kullanılabilir.

Difüzör veya menfezin kutuya montajı vida veya klipsle yapılabilir. Kutunuun tavana asılması rot veya askı aparatları ile yapılabilir.

Difüzörler

Havanın dağıtılması amacıyla kullanılan havalandırma ekipmanıdır. Yüksek debilerdeki havalarda da kullanılırlar. Kullanım amacına göre değişik model ve kapasitelerde imal edilir.

* Türbülanslı Difüzörler
* Dört Yönlü Difüzörler
* Lineer Difüzörler
* Swirl Difüzörler
* Konfor Difüzörleri
* Jet Nozul
* Anemostat
* Gemici Anemostat
 

Rulo Filtreler

Rulo Filtreler
Ön Filtreler


CBT • Cam Elyaf Boya Tutucular

Kullanım amacı  : Kuru tip, toz tutucu, ön filtre olarak kullanılır.

Özellikleri          : Yüksek toz tutma kapasitesine sahiptir.

Kullanım alanı    : Boyahanelerde, boya kabinlerinde, kompresörlerde  ve endüstriyel havalandırma sistemlerinde rulo halinde veya panellere  yerleştirilerek kullanılır.

Üretim şekli       : Standart rulolar halinde, çok ince cam liflerinden mamul paint stop filtre malzemesinden üretilir.

Verimlilik sınıfı   : G2 (EU2) - G3 EU3)
                

 

Salon Tipi Inverter klima


FTHFX45BA 45.000 Btu/h

Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Duvar Tipi Klima
UNICO INVERTER 12 HP

Dış Ünitesiz Klima



UNICO INVERTER 9 HP


Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Klima
UNICO SMART 12 HP

Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Klima
UNICO INVERTER 12 SF


Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ50LW 18.000 Btu/h

Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ35LW 12.000 Btu/h

Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ25LW 9.000 Btu/h


 


Alperen Mühendislik ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, laboratuarlar, elektronik sanayi ve gıda enstitüsü gibi temiz oda sınıfında kabul edilen mekanların hijyenik olarak klimatize edilmesi ve havalandırılmasının yanında ayrıca alış veriş merkezleri, fabrikalar, oteller, ofisler, eğitim kuruluşları, üretim tesisleri gibi tüm kapalı alanların endüstriyel klima ve havalandırma ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermektedir.

iklimlendirmesistemleri.com


Ürünler


İletişim


Alperen Mühendislik
OSB Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi, 2. Cadde No: 118 Beylikdüzü / İSTANBUL - TÜRKİYE
+90 0212 503 35 36
+90 0553 503 35 36
alperen@alperen.com.tr
Tüm hakları iklimlendirmesistemleri.com adına saklıdır!
Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.

Mobil uyumlu yazılım: www.eticaret.com.tr