logo
 
 







Rulo Filtreler

Rulo Filtreler
Ön Filtreler


CBT • Cam Elyaf Boya Tutucular

Kullanım amacı  : Kuru tip, toz tutucu, ön filtre olarak kullanılır.

Özellikleri          : Yüksek toz tutma kapasitesine sahiptir.

Kullanım alanı    : Boyahanelerde, boya kabinlerinde, kompresörlerde  ve endüstriyel havalandırma sistemlerinde rulo halinde veya panellere  yerleştirilerek kullanılır.

Üretim şekli       : Standart rulolar halinde, çok ince cam liflerinden mamul paint stop filtre malzemesinden üretilir.

Verimlilik sınıfı   : G2 (EU2) - G3 EU3)
                

 

Torba Ve Kompakt Filtreler

Torba ve Kompakt Filtreler                  
Hassas Filtreler  
      
HTF · Hassas Torba Filtreler

Kullanım amacı: Ön filtrasyon sonrası ikinci kademe toz tutucu filte olarak kullanılır.

Özellikleri       : Filtre cepleri tüm yüzey alanından maksimum verim elde etmek amacıyla sentetik elyaf ayıraçlar kullanılarak küçük cepler halinde dikilmiştir.

Kullanım alanı : Yüksek verim ve hassas filtrasyon gerektiren havalandırma uygulamalarında kullanılır.

Üretim şekli   :  İstenilen ölçülerde, sonik kaynaklı, üstün kaliteli, üç katlı sentetik filtre malzemesinden üretilir.

Verimlilik sınıfı : F5(EU5) - F6(EU6) - F7(EU7) - F8(EU8) - F9(EU9)
HTF / M        : Galvaniz çerçeveli
HTF / P         : Plastik çerçeveli 

Elektrostatik Filtreli Santral

                 ►Kesin Çözüm    ►Tam Memnuniyet    ►Uzun Ömür    ►Kolay Montaj    ►Rahat Kullanım    ►Düşük Maliyet    ►%100 Türk Malı

Bir ilke daha imza atan Alperen Mühendislik, halen  ithalatı yapılan elektrostatik filtreyi ilk defa  %100 Türk Malı olarak imal etmeyi başarmıştır. Ürün yapılan testlerde tam not almıştır. Elektrostatik filtrelerimiz ve elektrostatik filtreli santrallerimiz CE belgesine sahiptir. İstanbul fabrikamızda imal edilen Alp Elektrostatik Filtreler, havayı yemek ve ızgara kokularından, yağ dumanından, isden ve tozdan arındırmak için tasarlanmışlardır. Mevcut havalandırma sisteminize  monte edilme özelliği vardır. Çalıştırmak için elektriğe bağlamanız ve start butonuna basmanız yeterlidir.

Kaset Tipi Inverter Klima

İnverter Klima Nedir?

İnverter kelimesi, İngilizce bir kelime olup ‘çevirici’ anlamındadır. Burada çevirilen elektrik akımının şeklidir. İnverter klima kompresörleri rolentide iken dalgalı şebeke akımı ile değil doğru akım motorlarıyla çalışırlar. Klimanın ısıtma-soğutma yapmadığı zamanlarda enerji tasarrufu ve güç istikrarı işte bu şekilde sağlanır.

İnverter klimaların hangi şartlarda asarruf sağladığı sizin klima kullanım şeklinizle ilgilidir. Eğer günde bir, iki saatliğine çalıştırmak için klima almayı düşünüyorsanız inverter olmayan, A sınıfı bir klima da tercih edebilirsiniz. Çünkü bir, iki saat çalışma sırasında klimanız sadece bir kaç kez dur-kalk yapacak ve zaten çok fazla enerji sarf etmeyecektir. Fakat  klimayı sabahtan akşama kadar çalışması gereken bir mekan için alıyorsanız, klimanızın gün içerisinde onlarca kez dur-kalk yapacağını göz önüne alarak, inverter tip bir klimanın gerçekten tasarruf sağlayacağını unutmamalısınız.

Duvar Tipi Fancoil

Fancoil sistemi, içerisinden ısıtıcı veya soğutucu akışkanın geçtiği, fan destekli serpantin ile mahal arasındaki ısı transferi neticesinde istenilen sıcaklığın sağlandığı sistem olarak açıklanabilir.

Fancoil cihazı, üstte kanatlı bataryası, altta ise hava hareketini sağlayan radyal fan ve filtresi bulunan bir ısıtma, soğutma elemanıdır. Merkezi sistemlerde belli odaların veya belli hacimlerin iklimlendirilmesi için kullanılırlar.

Fancoil cihazı, genel anlamda bir fan, bir batarya ve bunlara bağlı ekipmanlardan oluşur. Bataryanın içinden sıcak veya soğuk su geçirilir. Sistemden sıcak su geçerse ısınma sağlanır , soğuk su geçerse soğutma sağlanır. Bütün fancoil cihazlarının kontrol edilmesinde oda termostatları kullanılır.

Fancoil cihazları ısıtma ve serinletme ihtiyacının olduğu her mekanda kullanılırlar.

Hava Temizleme Cihazı

Nasıl bir hava soluyoruz?

Zamanımızın % 90’ını kapalı ortamlarda geçiriyoruz.  Bundan dolayı ciddi bir hava kirliliğine maruz kalıyoruz. Çünkü kapalı ortamlardaki  hava, dışarıdaki havadan ciddi oranda daha kirli olabilmektedir. Bu kirlilik oranı büyük şehirlerde daha da artmaktadır. Ne yazık ki havadaki  tehlikeli kirleticileri gözümüzle göremiyoruz.

Bir insan günde ortalama 23.000 kez nefes alıp vermektedir. Nefes aldığımız ortamın temiz olup olmadığını acaba ne kadar önemsiyoruz? Özellikle kapalı ortamlarda kaldığımız sürelerin uzunluğu göz önüne alınırsa soluduğumuz havanın pek de temiz olduğu söylenemez. Kapalı bir ortamda ortalama 2.000'den fazla madde ve canlı bulunur ve ortamın havasını kirletir. Kapalı ortamlarda havayı kirleten sigara dumanı, virüs, bakteri, akar ve tozlar sağlık açısından önemli risk faktörleridir.

Vrf Klima Sistemleri

VRF, VRV, VRS Klima Nedir?

Markalara göre VRF, VRV veya VRS olarak isimlendirilen ve değişken debili soğutucu akışkan sistemi olarak da ifade edilen VRF sistemler, konut ve ticari ortamlara yönelik geliştirilen merkezi klima sistemleridir. İçerdiği şebeke kontrol ve akıllı inverter teknolojisi ile standart klima sistemlerine göre daha üstün teknoloji ürünüdür.

VRF klima sistemleri, enerji tasarrufunun öncelikli olduğu alışveriş merkezleri, plazalar, ofisler, oteller, konutlar v.b mekanlarda ısıtma ve soğutma amaçlı tercih edilmektedir. Konut ve villalarda da VRF sistemler kullanılmaktadır. Isıtma ve soğutma ihtiyacının karşılanmasında, esnek iç ünite seçenekleri sayesinde tüm mekanlara uyum sağlamaktır.

VRF klima sistemleri, bir dış ünite ile birden fazla iç ünitenin kontrol edildiği klima sistemidir. VRF klima sistemi, binanın değişen kapasite ihtiyaçlarına bağlı olarak soğutucu gazın akışını kontrol eder.

Karbon Filtreler

APF · Aktif Karbon Panel Filtreler

Kullanım amacı : Ön filtrasyon sonrası ikinci ve üçüncü kademe koku tutucu filtre olarak kullanılır.

Özellikleri : Aktif karbon tozu emdirilmiştir. %30 -   %35 verimlilikte koku tutma sağlar.

Kullanım alanı : Boya, cila, solvent, tiner kokuları, hastane kokuları , alkol, tütün ve kozmetik  kokuları, yemek ve çürümüş gıda kokuları  gibi organik kokuların tutulması amacıyla kullanılır.

Üretim  şekli : Neme dayanıklı karton çerçeve içerisine yerleştirilen ve kafes tel ile desteklenip zig-zag şeklinde katlanan aktif karbon tozu emdirilmiş sentetik filtre malzemesinden üretilir.


 



 

Salon Tipi Inverter klima


FTHFX45BA 45.000 Btu/h

Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Duvar Tipi Klima
UNICO INVERTER 12 HP

Dış Ünitesiz Klima



UNICO INVERTER 9 HP


Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Klima
UNICO SMART 12 HP

Dış Ünitesiz Klima

Dış Ünitesiz Klima
UNICO INVERTER 12 SF


Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ50LW 18.000 Btu/h

Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ35LW 12.000 Btu/h

Duvar Tipi Inverter Klima

FTXJ25LW 9.000 Btu/h


 


Alperen Mühendislik ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri, laboratuarlar, elektronik sanayi ve gıda enstitüsü gibi temiz oda sınıfında kabul edilen mekanların hijyenik olarak klimatize edilmesi ve havalandırılmasının yanında ayrıca alış veriş merkezleri, fabrikalar, oteller, ofisler, eğitim kuruluşları, üretim tesisleri gibi tüm kapalı alanların endüstriyel klima ve havalandırma ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermektedir.

iklimlendirmesistemleri.com


Ürünler


İletişim


Alperen Mühendislik
OSB Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi, 2. Cadde No: 118 Beylikdüzü / İSTANBUL - TÜRKİYE
+90 0212 503 35 36
+90 0553 503 35 36
alperen@alperen.com.tr
Tüm hakları iklimlendirmesistemleri.com adına saklıdır!
Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.

Mobil uyumlu yazılım: www.eticaret.com.tr